AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve kaplumbağa görmek

Kahve falında yılan ve kaplumbağa görmek

Kahve falında yılan ve kaplumbağa görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, işlerin bir anda azalacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve kaplumbağa görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa ısırdığını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ters kaplumbağa görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir