AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kaplumbağa görmek

Kahve falında ters kaplumbağa görmek

Kahve falında ters kaplumbağa görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında kaplumbağayı ters dönmüş görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında ters dönmüş kaplumbağa görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters kaplumbağa görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında her şeyi ters görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ters ayakkabı giymek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında ters yatmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tişört ters giymek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters hilal görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir