AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet eder.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında üç başlı at görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan başlı köpek görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan başlı yılan görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek başlı yılan görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan başlı hayvan görmek kişinin sıkıntıların artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük başlı bebek görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir