AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Kahve falında kocaman kaplumbağa gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir gemi görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman elma görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman akrep görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kocaman papağan görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman zeytin görmek kafasının boşalacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir