AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele tutuşup yürümek

Kahve falında el ele tutuşup yürümek

Kahve falında el ele tutuşup yürümek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kazancının artacağına,, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle el ele tutuştuğunu görmek mutluluğa ve neşeye, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek az da olsa feraha çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir