AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan suda görmek

Kahve falında yılan suda görmek

Kahve falında yılan suda görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan suda gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında suda siyah yılan görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı suda boğmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında suda piton yılanı görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet eder.

Kahve falında yılan suda görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda büyük yılan görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Kahve falında suda yılan yakalamak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı suda öldürmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir