AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda siyah yılan görmek

Kahve falında suda siyah yılan görmek

Kahve falında suda siyah yılan görmek sağlığının da yerine geleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, iyiliğe ve güzelliğe, korkularından kurtulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suda siyah yılan gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında suda siyah yılan görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah suda yüzmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda yılan görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda su yılanı görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yılan görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında suda kara yılan görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında suda yılan görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yılan tutmak böylece hayatının kolaylaşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir