Kahve falında yılan kafasını koparmak

Kahve falında yılan kafasını koparmak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yılan kafası kesmek iyi bir zanaatkar olunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafasını koparmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iki kafalı yılan görmek gelirinin azalacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan kafası görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yılan kafasını ezmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılan kafasını tutmak doktordan doktora koşturacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top