AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kafalı yılan görmek

Kahve falında iki kafalı yılan görmek

Kahve falında iki kafalı yılan görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kafalı yılan gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kafasında yılan görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yılanı kafasını koparmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift kafalı yılan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, gamsız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası kesmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kafasını ezmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yılan kafası görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir anda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan kafası koparmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir