AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan izleri görmek

Kahve falında yılan izleri görmek

Kahve falında yılan izleri görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, kimseyle konuşmayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan izleri gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında yılan izleri görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında yılan izi görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret eder.

Kahve falında izgara köfte yemek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında izmirue taşınmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısırık izi görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak izi vermek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta iz görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir