AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırık izi görmek

Kahve falında ısırık izi görmek

Kahve falında ısırık izi görmek sağlığının yerinde kalacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geri planda kalacağına inanılır.

Kahve falında ısırık izi gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında ısırık izi görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında karınca ısırığı görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırığı görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böcek ısırığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at ısırığı görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işarettir.

Kahve falında pire ısırığı görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ısırığı görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında yılan ısırığı görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir