AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan izi görmek

Kahve falında yılan izi görmek

Kahve falında yılan izi görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, zor bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan izi gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yılan izleri görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan izi görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından izlenmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında koyun izi görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ayak izi görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında ayı ayak izi görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken izlenmek mesleğinde geri plana düşeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir