AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkalda satış yapmak

Kahve falında bakkalda satış yapmak

Kahve falında bakkalda satış yapmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında bakkalda satış yapmak gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında işyerinde satış yapmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Kahve falında satış yapmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda satış yapmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çok satış yapmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında bakkalda satış yapmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında dükkanda satış yapmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret eder.

Kahve falında satış yaptığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yapmak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir