AnaSayfa / Genel / Kahve falında satış yaptığını görmek

Kahve falında satış yaptığını görmek

Kahve falında satış yaptığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satış yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında satış yaptığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda satış yapmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine inanılır.

Kahve falında işyerinde satış yapmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ekmek ve dünya malı alacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanda satış yapmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakkalda satış yapmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Kahve falında satış yapmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çok satış yapmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir