AnaSayfa / Genel / Kahve falında satış yapmak

Kahve falında satış yapmak

Kahve falında satış yapmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında satış yapmak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında pazarda satış yapmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanda satış yapmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde satış yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çok satış yapmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında satış yapmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında bakkalda satış yapmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satış yaptığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına inanılır.

Kahve falında kek börek yapmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir