AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yılan tutmak

Kahve falında ölü yılan tutmak

Kahve falında ölü yılan tutmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yılan tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölü yılanı tutmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yılan tutmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yılan tutmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, strese gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tutmak zor günlerin geride kalacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı tutmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, malının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yılan tutmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir