AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dili görmek

Kahve falında yılan dili görmek

Kahve falında yılan dili görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sorunlarının azalacağına, itibarını geri kazanacağına, özel hayatının renkleneceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dili gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında yılanın dilini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Kahve falında dilsiz yılan görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dili görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan dilini koparmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılanın dilini koparmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yılan dili kesmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntılarını aşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir