AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal dilli yılan görmek

Kahve falında çatal dilli yılan görmek

Kahve falında çatal dilli yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında çatal dilli yılan gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, mülkiyetinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatal dil görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek desteksiz kalacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dilini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak geçimini daha rahat sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dilini kesmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan dili görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir