AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dilini koparmak

Kahve falında yılanın dilini koparmak

Kahve falında yılanın dilini koparmak meşakkate düşeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın dilini koparmak gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak isabetli adımlar atacağına, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dilli insan görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan dili kesmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun dilli yılan görmek sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dilini görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dilsiz yılan görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir