AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı dilli yılan gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek kendini çok iyi hissedeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dil görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan dilini koparmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan dili kesmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında uzun dilli yılan görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında dilsiz yılan görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın dilini görmek kişinin şansının artacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan dilini görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir