AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, işinde ustalaşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil badem toplamak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir