AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan badem toplamak

Kahve falında ağaçtan badem toplamak

Kahve falında ağaçtan badem toplamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, işyerini kapatacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında badem ağacı görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutluluktan havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında badem ağacı çiçeği görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında badem ağacına çıkmak çok kolay bir hayatı olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan badem koparmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında çiçekli badem ağacı görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir