AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış mahalle görmek

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılmış mahalle gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine inanılır.

Kahve falında mahallenin yıkıldığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahallede yürümek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında mahalle bakkalını görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Kahve falında mahalle kavgası görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mahallede kaybolmak rahat rahat yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleyi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir