Kahve falında mahalle kavgası görmek

Kahve falında mahalle kavgası görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntı yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında mahalle kavgası gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında mahalle kavgası görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mahallede kaybolmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mahallede düğün görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek kolay yollardan kazanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında eski mahalleni görmek pek çok olumlu gelişmelere, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahalle yangını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir