Kahve falında mahallede kaybolmak

Kahve falında mahallede kaybolmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahallede kaybolmak gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında mahallede kaybolmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski mahalleni görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mahallede futbol oynamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işarettir.

Kahve falında mahalle fırını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahallede yangın görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Kahve falında mahallenin yandığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında eski mahalleyi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir