Kahve falında eski mahalleye taşınmak

Kahve falında eski mahalleye taşınmak kinin ve nefretin son bulacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, düşmanına galip geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek kötü duygularını yeneceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski mahalleye gitmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleni görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski mahallemi görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek bereketli işler yapacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir