AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mahalleyi görmek

Kahve falında eski mahalleyi görmek

Kahve falında eski mahalleyi görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, işlerin toparlanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski mahalleyi gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mahallemi görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi güç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir mahalle görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleyi görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleni görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir