Kahve falında mahallenin yıkıldığını görmek

Kahve falında mahallenin yıkıldığını görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahallenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Kahve falında mahallenin yıkıldığını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında mahallede düğün görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında mahalle fırını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleyi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahalle bakkalını görmek yuva kuracağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski mahalleni görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kara kara düşüneceğine inanılır.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir