AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış köprü görmek

Kahve falında yıkılmış köprü görmek

Kahve falında yıkılmış köprü görmek herkesin takdirini toplayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılmış köprü gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında köprünün yıkılmasını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılmış köprü görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, iyiliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köprü yıkıldığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan köprü görmek bereketli bir döneme girileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek malının ve kazancının tam olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek esenliğe kavuşulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir