AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yemiş yemek

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yeni planlar yapacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak helal rızka sahip olunacağına, sevinç ve mutluluğa alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yemiş görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yemiş yemek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir