AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş ağacı görmek

Kahve falında yemiş ağacı görmek

Kahve falında yemiş ağacı görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yemiş ağacı gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında ağaçta yemiş görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak başa iş açacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yemiş görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir