AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş ağacına çıkmak

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iyi şartlara kavuşacağına, sağlığının yerinde kalacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak umutlanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak bunun da geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta yemiş görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yemiş görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir