AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta yemiş görmek

Kahve falında ağaçta yemiş görmek

Kahve falında ağaçta yemiş görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, zorlukların günden güne artacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yemiş gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek varolan borçların ödeneceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında yemiş ağacı görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yemiş görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş yemiş görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir