AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta yemiş görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yemiş ağacı görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yemiş incir görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir