AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yemiş yemek

Kahve falında yeşil yemiş yemek

Kahve falında yeşil yemiş yemek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yemiş yemek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Kahve falında yeşil yemiş yemek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yemiş görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş yemek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında taze yemiş yemek kendisini aşan işlere kalkışacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında frenk yemişi yemek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş yemiş görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir