AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak para bulmak

Kahve falında ıslak para bulmak

Kahve falında ıslak para bulmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak para bulmak gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak başarılarının sürekli olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Kahve falında ıslak para bulmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında ıslak para görmek kötü haberlerin alınacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yerde para bulmak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar altında para bulmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yabancı para bulmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde paralar bulmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir