AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış bulaşık görmek

Kahve falında yıkanmış bulaşık görmek

Kahve falında yıkanmış bulaşık görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, yeni bir araba satın alınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış bulaşık gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında bulaşık yıkandığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşıklık görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık deterjanı içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık toplamak ekmeğinin verimli olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak böylece hayatının kolaylaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir