AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık toplamak

Kahve falında bulaşık toplamak

Kahve falında bulaşık toplamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, özlemelerin son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zorlanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında bulaşık toplamak eline büyük paralar geçeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kirli bulaşık toplamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkadığını görmek şansının geri döneceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bulaşık makinesi görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık makinesi görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında süt bulaşığı görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir