AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmak keselenmek

Kahve falında yıkanmak keselenmek

Kahve falında yıkanmak keselenmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yıkanmak keselenmek gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında yıkanıp keselenmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında hamama gidip keselenmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine inanılır.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek yaralarına da merhem olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Kahve falında yıkanmak keselenmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında biri tarafından keselenmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında banyo yapmak keselenmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, insanlardan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında altın keseleri görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir