AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanıp keselenmek

Kahve falında yıkanıp keselenmek

Kahve falında yıkanıp keselenmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, elinin darda kalmayacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanıp keselenmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek kendisiyle de gururlanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından keselenmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında hamama gidip keselenmek bedeninin şifaya kavuşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmak keselenmek bir süre zorluk çekeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanıp keselenmek zorluklarının biteceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında altın keseleri görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda keselenmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir