AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmak ve keselenmek

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntü duyacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında biri tarafından keselenmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın keseleri görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda keselenmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo yapmak keselenmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkanıp keselenmek ters giden işlerin normale döneceğine, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda keselenmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir