AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gidip keselenmek

Kahve falında hamama gidip keselenmek

Kahve falında hamama gidip keselenmek doğru adımlar atacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hamamda keselenmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında banyoda keselenmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmak keselenmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yıkanıp keselenmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın keseleri görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir