AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından keselenmek

Kahve falında biri tarafından keselenmek

Kahve falında biri tarafından keselenmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yalan söylemeye, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından keselenmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında biri tarafından keselenmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın keseleri görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kazancının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yapmak keselenmek sonra kendi işini kuracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanıp keselenmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmak keselenmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Kahve falında hamamda keselenmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir