AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yetişememek

Kahve falında birine yetişememek

Kahve falında birine yetişememek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yetişememek gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında birine yetişememek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yetişmiş ekin görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık yetiştirmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık yetiştirmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Kahve falında gül yetiştirmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan yetiştirmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yetiştirme yurdu görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan yetiştirmek çevre değiştireceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir