AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye yetişememek

Kahve falında cenazeye yetişememek

Kahve falında cenazeye yetişememek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye yetişememek gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında cenazeye yetişememek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında cenaze namazına yetişememek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işarettir.

Kahve falında biber yetiştirmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek yetiştirmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Kahve falında işleri yetiştirememek verdiği vaatleri yerine getireceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya yetişmeye çalışmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işe yetişememek şansının kötüye gideceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir