AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetim giydirmek

Kahve falında yetim giydirmek

Kahve falında yetim giydirmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, insanlarla bir araya geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işarettir.

Kahve falında yetim giydirmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yetim giydirmek kudret ve destek olacağına, kazancının azalacağına yorulur.

Kahve falında yetim bebek emzirmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yetim dövmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında yetime yemek vermek işlerin büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yetim başı okşamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında yetime yardım etmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Kahve falında yetim erkek çocuğu görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Kahve falında yetime yemek yedirmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir