AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetim bebek emzirmek

Kahve falında yetim bebek emzirmek

Kahve falında yetim bebek emzirmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yetim bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yetim bebek emzirmek alım gücünü yitireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yetim erkek bebek görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yetim bebek bakmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetime para vermek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında yetim giydirmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yetim çocuğa yardım etmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yetime yemek yedirmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında yetime yemek vermek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir