AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetim dövmek

Kahve falında yetim dövmek

Kahve falında yetim dövmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, refah düzeyinin artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yetim dövmek gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Kahve falında yetim dövmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yetim sevindirmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yetim görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, cebinin para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yetim bebek emzirmek başarılarının eksilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetime yemek yedirmek sorunların teker teker aşılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yetime para vermek çok güzel bir evlilik yapılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetim kalmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında öksüz yetim görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir