AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetime yardım etmek

Kahve falında yetime yardım etmek

Kahve falında yetime yardım etmek mutlu günler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, Allah’ın kendisinden yana olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yetime yardım etmek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında yetim çocuğa yardım etmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında yetime yardım etmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yetim görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayırlı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yetime yemek vermek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öksüz yetim görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yetime yemek yedirmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında yetim dövmek parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yetim sevindirmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir