AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetime yemek vermek

Kahve falında yetime yemek vermek

Kahve falında yetime yemek vermek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, ismini herkese duyuracağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetime yemek vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yetime yemek vermek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetime yemek yedirmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yetim bebek emzirmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yetim sevindirmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında yetim dövmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet eder.

Kahve falında yetime para vermek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında öksüz yetim görmek sağlığını da kaybedeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetim bebek bakmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir